Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.

Изкуствени цветя

Публикувано Aneta 25/04/2016 0 Коментари

 

Изкуствените цветя, които се изработват днес, са  удивително реални и трябва да ги докоснеш, за да ги различиш от натуралните. Изкуствените цветя донасят усещането да си на открито в стерилните офиси, а букетите и аранжировките променят цвета и чувството на помещението със сравнително малка инвестиция. Любителите им намират в тях удоволствието на направиш аранжировка, която да е красив и дълготраен подарък и орнамент в декорацията.

Големите подобрения в качеството на изкуствените цветя, както и съвременния начин на живот изискват аксесоари за декорация на дома, за които да не се полагат особени грижи. Това допринася индустрията за изкуствени цветя да се развива много бързо в различни аспекти. Много от изкуствените цветя, букети, аранжировки, дървесни, листни растения се внасят от Тайланд, Китай, Хондурас, където интензивния ръчен труд може да се намери по-лесно.

Изкуствените цветя позволяват декорацията на дома да не зависи от сезоните, а да имате красиви летни цветове в сивия сезон на зимата, като смесите цветя от различни сезони, изложени заедно. Някои производители използват натурални материали , за да подчертаят изкуствените цветя, такива като интересни изкуствени клони в натурално стебло на дърво. Реални щрихи също се добавят на изкуствената флора  - листата може да имат дупчици, за да изглеждат като увредени от насекоми; изкуствените рози са завършени дори с бодлите, а някои приказни фалшификати са дори благоуханни. Изкуствените цветя не се нуждаят от вода, торене, слънчева светлина или нежна грижа.

Оставете коментар

Loading...